VERZENDING

Alle vragen over bestellingen zullen hier worden beantwoord.

Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 18:00 uur zijn geplaatst, worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. U ontvangt deze bestelling dus de volgende dag op het door u ingevulde adres.

Wilt u uw bestelling liever niet op een bepaalde dag ontvangen? Of wilt u niet dat uw bestelling bij de buren wordt afgeleverd? Geen probleem! Gedurende de bestelprocedure kunt u bij ‘Bestelnotitie’ eenvoudig een opmerking plaatsen. Wij houden hier altijd rekening mee.

Voor pakketten binnen Nederland werken we samen met DHL. Voor bestellingen naar België werken we samen met DPD. Verzending binnen Nederland kost €5,95.. Verzending naar België kost €9,95.

Retourneren

Alle vragen over bestellingen zullen hier worden beantwoord.

Je hebt tot 14 dagen recht om ongeopende producten terug te sturen. In dat geval kan je contact opnemen met goes@vitaenaturalskincare.nl om een retourlabel te krijgen.

Mocht je niet tevreden zijn met een product neem dan ook contact op dan komen we samen tot een passende oplossing, Vitae Natural Skincare laat je nooit zitten!

Het kan zijn dat je iets anders had voorgesteld bij het product of de werking daarvan. Neem dan contact op met onze klantenservice en we helpen je op de best mogelijke manier. Dit kan je doen op goes@vitaenaturalskincare.nl

Bestelling

Alle vragen over bestellingen zullen hier worden beantwoord.

Zeker dat kan! Als je bestelling nog niet opgestuurd is kan je via de mail of telefonisch de wijziging doorgeven. We het bedrag verrekenen in de vorm van een voucher mocht je een goedkoper product willen.

Je krijgt een bevestiging per mail wanneer je bestelling succesvol is afgerond bij Vitae Natural Skincare. Heb je geen mail gekregen? Contacteer ons dan op goes@vitaenaturalskincare.nl